Wie > Design to relate

GOED ONTWERP

BRENGT MENSEN BIJ ELKAAR

Maarten Jurriaanse

Head of strategy and game-changing

maarten@pingpongdesign.com

Ping-pong Design bestaat sinds 2000. De drijfveer voor hun ontwerpbureau hebben oprichters Barry de Bruin en Maarten Jurriaanse tot nu toe geheim weten te houden: de wereld (ontwerp voor ontwerp) verbeteren. Idealistisch maar ondogmatisch. Hoofd en hart in evenwicht. Nieuwe paden betredend. Met het klimmen der jaren is hun overtuiging gegroeid.

Zonder beleving geen waarde

Aandacht voel je

Oppervlakkigheid is eindig. Zelfbewuste consumenten en bewoners kiezen producten die waarachtig aan hun vraag voldoen. Producten die ‘weten’ hoe ze de gebruiker trouw zijn. Ontwikkel ze met toewijding. Bied ze aan vanuit persoonlijke zorg voor de klant.

Doe-het-zelvers vernieuwen de markt

Kleinschaligheid wordt groot

Publiek verenigt zich steeds vaker in coöperaties en gelegenheidsverbanden, om waarde te verwezenlijken die aansluit op de eigen, lokale behoeften. Commerciële en maatschappelijke organisaties: doe wat ontbreekt! Bied de excellente kennis, systemen en netwerken die deze publieksverbonden versterken.

Design vormt relaties

Gunnen creëert vertrouwen

Vertrouwen laat relaties ontkiemen. Langzaam ontstaat een bijzonder ‘ecosysteem’ van aanbieder en klanten die elkaar in evenwicht houden. Ze zijn eerlijk over hun intenties. Ze begrijpen elkaar, beïnvloeden en verbeteren elkaar. Dankzij de wederkerigheid blijven de deelnemers trouw aan elkaar.

Ping-pong Design bouwt aan zulke

gezonde, duurzame relaties.